dijous, 7 de febrer del 2008

Passegem-nos pels blocs de la classe

Dissabte dia 2 de febrer, va fer 800 anys del naixement del rei Jaume I. Si visiteu el bloc de la Josepa Vendrell podreu llegir un sonet que ha escrit per celebrar aquesta efemèride.

En el bloc de la M. Dolors Figueras, prou conegut pel seu dietari de classe, hi trobareu la veu de la Malena. Busqueu-la.

En els de la M. Dolors Cerdanya i de la Francina Gili, hi podreu llegir dues històries amb una bona estratègia literària manllevada de la novel·la de Jesús Moncada.

I, per acabar, pareu atenció perquè a l'àgora hi anireu trobant nous espais on els resums, els recursos literaris, el dietari, el lèxic... hi apareixeran amb l'ordre dels capítols. És un material molt útil elaborat per alumnes del curs: Rosa Vila, Mercè de Lasa, Laura trovó, Francina Gili...

Us felicitem per la bona arrencada de les tankas i perquè tothom ja sap com publicar textos i penjar imatges.

Recordem que el dia 14 de febrer farem una trobada entre blocaires del matí i blocaires de la tarda per saber qui és cadascú. La Maria Castro s'encarrega de la "logística" de la reunió.

El dia 20 de febrer, a les 9 del matí, a l'aula 302, en Gabriel Salvans, fotògraf de professió i rapsode d'afició, ens oferirà una lectura del Camí de sirga. Tothom hi és convidat.